helpkarma Прекрасната Жани от Аксаково се нуждае от нашата подкрепа, научи

...
 helpkarma
Прекрасната Жани от Аксаково се нуждае от нашата подкрепа, научи
Коментари Харесай

Едно прекрасно момиче от Варненско се нуждае от подкрепа, да спасим слънчевата Жани!

  helpkarma Прекрасната Жани от Аксаково се нуждае от нашата поддръжка, научи Varna24.bg. Не подминавайте апела на нейната майка, която насочва гореща молба към всеки, който има опция да помогне, с цел да продължи борбата на Жани с онкологично заболяване! Сумата, нужна за това не е огромна, 32 000 евро, само че е непостижима за фамилията.

Заедно обаче можем да помогнем на фамилията в този сложен миг! Ето какво споделя майката на Жани в платформата helpkarma:

" Казвам се Росица Иванова и съм майка на едно положително и борбено момиче-Жани на 17г. С това послание към вас желая да Ви помоля да ни помогнете да съберем нужната сума за нейното лекуване. През август 2017 щерка ми беше оперирана в град Плевен от онкологично заболяване на яйчника. Същата година октомври месец ѝ бяха направени 6 курса химиотерапия.Те завършиха февруари месец 2018 и всички проучвания бяха положителни. Но на 14 януари 2020г. се наложи да се отстрани и далака също в град Плевен, заради връщане на болестта. Бяха ѝ назначени още 6 курса химиотерапия. До момента има направени 3, само че проучванията не демонстрират упования резултат. Потърсихме мнение от Турция и оттова ни оферират положително лекуване.

Поради провеждащото се лекуване тя не може да посещава учебно заведение и да се среща с другари свободно...въпреки това тя се оправя чудесно,благодарение на нейния борбен дух...мечтае доста скоро да може още веднъж да посещава обичаното си място-залата за национални танци! Въпреки неприятните странични резултати от лекуването, тя за момент не смъкна своята усмивка от лицето!!

Силно се надяваме с ваша поддръжка да можем да съберем сумата доста скоро!

БЛАГОДАРИМ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС)!!!! "

Можете да помогнете на това слънчево момиче като дарите средства в платформата helpkarma.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР